Brudgum

Brudgummen kan välja att klä sig på många olika sätt. Det absolut finaste man kan bära är självklart fracken, med alla dess tillbehör. Dock är det inte lika vanligt idag som förr att man väljer att bära frack. Idag är det mer populärt med kostym och därefter jaquette. Jaqutten i sin form liknar fracken en aning men att färgerna skiljer dem åt.

Kostym har blivit allt vanligare och det man ska tänka på om man väljer att bära kostym till bröllop så är det ett plus att välja en med lite exklusivare utseende, kanske i finare tyg eller med lite festligare detaljer. För att det ska bli just de, lite festligare.

Sen finns det ju även smoking. Här i Sverige är det inte särskilt vanligt att man bär smoking i kyrkan då det inte anses att det bör bäras där. Men om man ser till vårt grannland Norge så är det väldigt populärt.

Inom alla klädkoder finns det självklart regler och vi finns här för att påvisa och informera er om dessa. Men i slutändan är det ni som bestämmer hur just ni vill att ert bröllop ska vara och se ut.

Svart Smoking

1

Smokingskjorta

Svart Frack

Blå Smoking

Vinci Väst

Lackskor

Jaquette

Cavaliere

Cavaliere

Gregory